TOUKOKUU 2020

9.5.2020    Toukokuu on jo hyvää vauhtia menossa eteenpäin.  Pihalla riittää tehtävää, vaikka piha ei suuri olekkaan ... Kevät vain saa aina puutarha innon aikaan.  Uudet raperperin alut hakee paikkaansa ja kasvihuoneseen pääsee taimet paikoilleen; koirat olisivat kyllä mielellään apuna, mutta joutuivat tyytymään nyt omaan aitaukseen.

Keskiviikkona Juha käytti Onnin ja Pullan selkäkuvissa IDD ja SP osalta, muilta osinhan selkä on kuvattu jo aiemmin ja tänään tuli vastaukset, kunnossa olivat näiltäkin osin. (Näihin kuviin pitää olla 2 vuotta ikää ennenkuin ne lausutaan. )  Jodinkin oli tarkoitus mennä, vaan selkäkuvien ottamisen välissä pitääkin olla 6 kk kulunut, että sai tehtyä lähetteen. (Eli Riina ei vielä päässyt käyttämään).  No kesäkuussa jo onnistuu :)   Kata oli myös matkassa ja polvet oli kunnossa, samoin kyynärät ja selkä niiltä osin, kun ne pystytään alle 2 vuotiaalta lausumaan; priima tyttö siis, täysin "puhtain" tuloksin.

Ylihuomenna maanataina mennään sitten Nanin kanssa silmätarkastukseen ja samalla polvet katsotaan uudelleen, kun ikää on nyt 3 vuotta.   Nämä tulokset sitten ratkaisee tuleeko meille kesän loppupuolelle pennun tuhinaa.  Uroksena on meille hyvinkin tuttu yksilö, jolle pentue on ensimmäinen.  Katsotaan miten käy :D, odotus ja toiveet on kovat.  Nanin oli tarkoitus viettää aktiivista näyttelykesää, mutta korona järjesti asiat uudelleen.   No ensi vuonna on aikaa, jos Hanna-Leenalla opiskelun lomassa vielä intoa riittää.  

Kesälomaankaan ei ole enää pitkä aika, se kuluukin kotitehtävissä ja niitähän riittää.  Toiveissa on toinen jonkinlainen aitaus mihin saisi hieman laitattua askaretta ja ajankulua koirien kanssa touhuamiseen.

24.5.2020 Huomenna se on sitten kesäloman ensimmäinen päivä, niin se kesä tulla tupsahti.  Nyt kun näyttely viikonloput eivät vie aikaa laisinkaan, niin keskitymme kodin laittoon ja ydin perheen touhuihin, koirien kanssa. 

Nanilla oli täysin terveet silmät ja polvetkin olivat yhä 0/0, joten pentusuunnitelmat saattoivat toteutua ja haave laitettiin itämään.  Isänä on oma kasvattimme Jodi; Onnin ja Pullan täysveli, joka asuu poikamme perheessä, joten Jodinkin kasvu ja kehitys on tapahtunut hyvin "silmiemme alla".   Innolla odotamme mitä nuoripari sai aikaan <3 

Nanin tämän vuoden näyttelyvuosi siis muuttui nyt koronan myötä muuksi, mutta ensi vuosi on sitten aikaa Hanna-Leenan kiertää kehiä Ladyn kanssa niin paljon kuin opiskelu kiireltään ehtii :)   Oikeastaan tämä meneekin todella hyvin näin, koska seuraavat pentu suunnitelmat koskevat Pullaa Ja Kataa vuoden vaihteessa / ensi vuonna, riippuen luonnollisesti mikä elämisen tilanne meillä muutoin on.  Suunnitelmat, kun voivat aina muuttua.

Arkeen on kuulunut normaaleja touhuja.  Keskiviikkona pitkästä pitkästä aikaa näimme muitakin havannankoiria ja havahöperöitä immeisiä Tampereella Nekalassa ja paikalle olikin tullut monta vanhaa tuttua ja joitakin uusiakin.  Olipa taas mukava jutella samanhenkisten ystävien ja tuttavien kanssa!  Taisi tehdä meille kaikille hyvää, niin koirille, kuin ihmisillekkin. <3

Nyt siis lomatunnelmissa ja katsotaan mitä loma päivät tuo tullessaan, ainakin maalausta ja maalausta :D