Joululoma pohjoisempana Oulussa (Haukiputaalla) oli yksi viime vuoden kohokohdista. Minä niin nautin menerenrannan läheisyydestä, "akeesta laakeesta äärettömyydestä", läheisimmät ympärillä, meidän kaikkien nelijakaiset mukana menossa <3 Niin parasta!  Loman jälkeen oli hyvä tulla kotiin toivottamaan vuosi 2024 tervetulleeksi!

Viime vuoden puolella Kalle siis korkkasi näyttelytepsuttelunsa ja todella hienoin tuloksin ja arvosteluin .... itse olen niin äärettömän ylpeä, että kakara oli niin reipas sekä Ypäjällä maneesissa, että Helsingissä messukeskuksen näyttelyissä .... ihana rakas ipana.

Kasvatillemme Jodille toivomme kovasti perheenlisäystä kauniin morsiammensa kanssa ... peukut ja pottuvarpaat on pystyssä, että piiperön alkuja olisi kehittymässä. 

Ja pohdintojen ja mietintöjen jälkeen suunnitelmissa on kovasti, että saisimme tälle vuodelle yhden pentueen aikataulullisesti sopimaan myös meidän elämäämme.   Mutta siitä sitten lisää myöhemmin, kun asia varmistuu lopullisten suunnitelmien muodossa.

Oikein Rakasta, rikasta, rentoa Vuotta 2024 teille, meille kaikille!  Muistetaan pitää itsestämme ja läheisistä huolta  Nautitaan harrastuksistamme iloisina ja hyvillä mielin <3