Marraskuu 2023

Aika rientää kovaa vauhtia ja joulua kohti mennään kovaa kyytiä.  

Joulu tuo ilon ja valon juhla .... tänä aikana se on yksi tärkeä hetki, mitä kohti on ihana ajatuksin lentää.  

Oma työ on on antoisaa ja nyt panostetaan arjen muiden touhujen keskellä siihen. Pentue suunnitelmat tältä vuodelta todellakin jätettiin. Pennuillekkin tarvitsee oman ajan ja tähän hektiseen elämään ne eivät nyt kuulu. Katsotaan miten ensi vuosi pyörähtää käyntiin ja mihin siiloin panostetaan.

Koirien kanssa kuitenkin touhutaan omaksi iloksi ja ne vievät oman aikansa arjen touhuista.  Mutta se on omaa valintaa.  Uusia juttuja on niiden kanssa aloiteltu ja katsotaan mitä ne tuo tullessaan :)

Koira näyttelyissä käydään edelleen "maailmaa" katsomassa ja tuttuja tapaamassa. Tämän vuoden toiveet on toteutuneet ja tänä vuonna saimme yhden Suomen Muotovalion eli FI MVA FI JMVA BEDÅRANDE'S ORGINAL CUBAN DANCE, kotoisammin Roni ja kolme Suomen Juniorimuotovaliota FI JMVA FROSTY INK'S TO BE LOVED / Woltti;  FI JMVA BEDÅRANDE'S QUERIDA REINA DE LA ESPERANZA/ Eevi ja FI JMVA BEDÅRANDE'S QUERIDO REMITENTE DE ESPERANZA / Eero.

Joten ollaan jo nyt tyytyväisiä tähän vuoteen  näiltä osin, katsotaan mitä loppuvuosi tuo tulessaan.  Ainakin lähdemme katsastamaan ja huvittamaan pentulauokkia ... tiimimme vahvistuksen Kallen kanssa, joka on Ronin poika. Virallisemmin KINWAY CUBAN CARAMEL SPICE.    Katsotaan mitä pikku herra tuo tulessaan, ainakin touhua ja tohinaa on saanut aikaan. Pikku herralla on luonnetta, mutta myös intoa tehdä yhdessä asioita.  On varmaan nimensä mukainen Kalle, jota kantaa ylpydellä ja kunnialla <3

Ensilumikin tuli ja sitä on yhä vielä maassa.  Nautitaan nyt siitä ja sen tuomasta valkeudesta ja puhataudesta senaikaa, kun se maassa pysyy.

Muutenkin nautitaan kaikesta siitä mitä meillä on juuri tässä ja nyt.  Tänään oli oikein keväinen aurinkoinen ilma, vaikka ollaan vasta alkutalvessa ... valoisuus ja aurinko, lumen ympäröimä maisema .... ah niin upea yhtälö.