HEINÄKUU 2020

Niin se kesäkuu mennä vilahti ja ehdittiin jo vaihtamaan heinäkuuhun, ennenkuin ehdin tähän koneen ääreen.

Kesäkuu on mennyt talon ulkopuolen huoltoasioiden merkeissä ja vielä ne vähän jatkuukin, mutta huomaa selvästi, että tahti alkaa jostain syystä vähän hiipua :)  No toki on paljon aikaankin saatu ja onneksi myös lapset perheineen on ollut auttamassa, niin itsekkin säästyin ihan kaikista korkeimman kohdan talon maalauksilta :)

Koirat on nauttineet kesästä, toki nyt kun on ollut niin kuumaa niin ei ole pitkille lenkeille lähdetty, vaan otettu rauhallisemmin. Uiminen koirien kanssa on nyt vielä jäänyt tältä kesää, mutta vielähän on onneksi kesää jäljellä. Itse kävin yhtenä iltana sen verran Hanna-Leenan kanssa, että talviturkki on heitetty :)

Jännä nähdä noiden koirien kanssa, että niin ne on erilaisia kuin ihmisetkin. Osa hakeutunut mitä lämpöisempään paikkaan ja osa taas selvästi viileämpään nyt helteiden aikana. Mutta kyllä me kaikki kaipaamme viileämpää ilmaa ja kunnon lenkkiä pitkällä kaavalla, sitä odotellessa.

Tico on jo kasvanut nuoreksi mieheksi ja selvästi pienen pientä rauhoittumista on ilmassa, lue nimen omaan pienen pientä :) Ticolle kyllä passaisi nimeksi Luoti on se sen verran nopea liikkeissään :D Aina nuo nuoret koirat tuo pientä energisempää "säpinää" vanhempiinkin koiriin. Diivaa, arvon rouva on ainoa, jonka ylhäinen olemus jo viestittää naperoille, että minä en alennut tuommoisiin leikkeihin, vaikka muutoin sitten Diivakin on touhuissa mukana ja aina lähdössä mukaan siinä kuin muutkin mitä ikinä sitten teemmekin. Hän on talon ehdoton ykkös rouva, joka huomenna juhliikin täysiä pyöreitä ( 10 vuotta), ollut aina hyvin oman arvonsa tunteva, silti todella sopeutuva ja herttainen, sellainen rauhallisempi "paketti" näiden härpäköiden joukossa.

Nani kasvattelee mahaansa ja liikkeitäkin oli havaittavissa toissa päivänä ekan kerran ... se on aina yhtä koskettava ja ihana hetki .... uuden elämän alun näkeminen, että siellä ne mellestää turvallisessa "kodossaan".

Heinäkuu onkin meille odotusta, ensin jos kaikki menee "laskennallisessa" järjestyksessä pitäsi kahden viikon päästä syntyä Nanin pennut ja sitten myöhemmin heinäkuussa neljäs lapsen lapsemme <3 Joten onnellista odotusta on monella rintamalla.

Pentu kyselyitä on tullut todella paljon, niinkuin kaikkille muillekkin kasvattajille nyt kevään aikana .... pyrkimykseni on ollut aina vastata jokaiselle jotain, mutta jos on jäänyt välistä tuossa tulvassa niin pahoitteluni.   Käytäntömme on kuitenkin se, että otamme varauksia vastaan vasta sitten, kun pennut ovat syntyneet niin tiedämme lähtökohdat siitä montako ja mitä sukupuolta pentuja on lähdössä maailmalle ilostuttamaan uusia perheitään.

Onnekasta heinäkuuta teille, meille kaikille. Pidetään läheisistämme ja toisistamme huolta niin kaksi kuin neli jalkaisista <3