MARRASKUU 2019

Marraskuu jo puolessa välissä .... hui hai hulinata :D  Viisikko jengi on jo melkein kaikki kotiutunut; ihanat reipaat touhukkaat vekara väkkärät. Aika niiden kanssa on kulunut siivillä ja kotisivujen päivittäminen on jäänyt kyllä toteuttamatta .... facebookin sivuille on niin helppo laittaa videoita ja kuvia, että pentujen kuulumisten viestintäkanavana se on ollut ehdoton ykkönen.  Sen kautta myös pentujen uudet perheet ovat päässeet seuraamaan pentujen kasvua ja kehitystä ja olemaan täten mukana niiden menossa.  Porukkaa on käynyt pentuja paapomassa perheiden lisäksi ja vaikka aika on työntäyteistä ja touhukasta niin päivääkään en antaisi pois.

Monesti kysytään miten raaskii luopua pennuista .... itselläni helpotusta on tuonut aina se, että perheet ovat päässeet käymään meillä enemmänkin kuin yhden kerran ja siten loppu vaiheessa kun tiedetään mihin mikin pentu menee niin sitä asennoituu jo samalla pentuihin tulevien perheiden lemmekkeinä. Toinen asia, että viimeisellä viikolla alkaa huomamaan miten oma aika ei enää riitä antamaan pennuille sitä yksilöllistä aikaa, mitä ne jo omasta mielestäni alkavat selvästi enemmän kaipaamaan.  Onneksi kävijöitä on riittänyt niin ovat saaneet jokainen aimo annoksen huomiota osakseen :)   Ja kaiken kruunaa ne ihanat perheet, jotka tulevat hakemaan sen oman pennun seikkailemaan kohti omia polkujaan ja tiedät että pentu menee harkittuna ja odotettuna täyttämään oman paikkansa siinä "laumassa" <3

Pentujen ehdoilla on paljon siis päivät pyörineet, tuovathan ne oman lisänsä arkeen muiden koirien ohella.   On kuitenkin ihana myös nähdä miten isommat koirat esimerkillään viestittää pennuille monia asioita ja ovat täten "hoitoapulaisia" samalla.

Tästä pentueesta sijoitukseen meni Aili tyttönen Johannan hyvään huomaan. Johannan luona touhuaa ennestään Pullan sisko Elli.  Tico taas jäi vahvuutena Greus tiimiin, isännän treenikaveriksi; katsotaan mitä kaksikko kehittelee :)

Seinäjoella ja Jyväskylässä on käyty pentu tohinoiden välissä näyttelyissä ihan hyvillä tuloksilla.   Pullalla tuleekin nyt mamma loma tauko näyttelyistä, mutta muut nuoret koirat jatkaa näyttäytymistään kehissä.   Kataltakin on babyluokat nyt jo ohi, niin se aika rientää.

Pullan pentujen jälkeen keskitytäänkin sitten ensi vuonna muihin koiramaisiin juttuihin, katsotaan mitkä ajatukset ja suunnitelmat tulee toteutumaan ensi vuonna.  Mutta hauskuutta ja mielenkiintoisia päiviä ei tule varmaan puuttumaan :)

Onnea on elää kuitenkin hetki juuri tässä ja nyt, niin kauan kuin elinpäiviä meillä on.  Eilinen on mennyt, huomisesta emme tiedä, mutta tämä hetki on aina ainutkertainen <3