SYYSKUU 2019

SYYSKUU ON MENNYT PENTU TOHINOISSA.  12.9.2019 NÄKI PÄIVÄN VALON NANIN JA REISKAN PENNUT.  Ensimmäisen kerran näiden vuosien aikana pennutus ei mennyt ihan kuin elokuvissa.  Ensimmäinen pentu oli iso ja virheasennossa tulossa ja Nanin ponnisteluista huolimatta ei synynyt ilman eläinlääkrin avustusta maailmaan.  Pentu (poika) menehtyi kuitenkin heti kohta syntymän jälkeen, seuraavat kaksi syntyivät alateitse normaalisti, mutta neljäs oli taas virheasennossa ja kookas, sekä Nani siinä vaiheessa jo niin väsynyt, että päädyttiin leikkaamaan loput pennut maailmaan. 

2 poikaa ja 3 tyttöä on nyt sulostuttamassa eloamme.  Seuraava pikku jännitys tuli siitä, kun leikkaus haavan ompeleet alkoivat paikoin aiheuttamaan pienoista ongelmaa, kun kudos hylki käytettyä lankaa.  Onneksi pienellä lisä hoidolla ja hoivalla tästä selvitty.

Nani kuitenkin hoitanut koko ajan pentuja mallikkaasti ja maito riittänyt omasta takaa. Pennut kasvaneet ja kehittyneet normaalisti, joten olemme saaneet onnellisena seurata niiden kehitystä.

Kuva otettu 14.9.2019