TAMMIKUU 2023

Vuosi 2023 on startannut vauhdilla käyntiin ja aika rientää sellaisella kyydillä, ettei tahdo perässä pysyä.

Joulukuu meni joulua odotellen ja arjen tohinoissa.  Joulun saimme viettää oman perheen kesken ja mikäs sen mukavampaa.  Oltiin yhdessä ja nautittiin toisistamme <3

Lotta labbiksemme juoksu oli ja meni; tällä kertaa astutus jäi kuitenkin vain haaveeksi ja katsotaan uudelleen tänä vuonna toteutuuko ja toteutetaanko haave.  Riippuu siitä miltä muu elämä näyttää, sillä hetkellä, kun ajankohta on käsillä. 

Samoin on auki seuraava havannakoirapentue milloin sen toteutamme.   Emona siinä tulee olemaan Malla / Bedårande`s New Found Talent, joka täyttää heinäkuussa 3 vuotta;  jos hänen silmä- ja polvitarkastuksena näyttävät yhä vihreää valoa.  Silmät olivat viimeksi puhtaat ja polvet 0/0.     Malla on luustokuvattu / Lonkat A/A, INC 0/0, Selkä IDD0 (puhdas), VA0 (normaali), SP0 (puhdas), LTV0 (normaali) , sappihappo testattu (Arvoin : Sappihapot 0-näyte (paasto) 0.10 umol/l  viitearvon ollessa 0.00 - 10.00 ja Sappihapot 1-näyte (ruokailun jälkeen) 13.80 umol/l  viitearvon ollessa 0.00 - 35.00). Mallalta on otettu myös geeninäyte  CDDY + CDPA ( CDDY = N/N = normaali;  CDPA = CDPA/CDPA = samanperintäisesti kondrodysplasia)  Uroksen suhteen on aatosta, mutta varsinaisesti ei vielä ihan 100 % varmuutta, joten siitä sitten aikoinaan lisää, kun sen aika on. 

Koirien kanssa on nyt innostuttu käymään halilla ja se onkin heistä ylen hauskaa.  Putkeen meno on ihan 10 juttu :)  Siellä jos missä huomaa myös koirien luonteen eroja :)  Siiinä missä toinen odottaa rauhassa mitä seuraavaksi tehdään, toinen on jo suuntaamassa kohti seuraavaa kohdetta, kun vähän näytätkään sinne päin on se sitten se minne on tarkoitus tai ei :D  Mutta intoa ja elämäniloa riittää kaikilla ja se on päätarkoitus!

Tämän vuoden näyttelytkin korkattiin Lahdessa.  Woltti hienosti Junnujen toinen Eri ja Sa.  Roni Avo Eri ....kumpikin hienoin arvosteluin.   Tästä on hyvä jatkaa kohti uusia seikkailuja,  Kohta pääsevät kakaratkin kehiin huvittamaan yleisöä, jos tämän hetkiset merkit paikkaansa pitävät, eivätkä ehdi hivenen tasoittua pomppimisen suhteen ja Eeron surin huvitus on koittaa purra hihnaa :)  Aika näyttää miten pomppimalla pikkupentuluokat korkataan :D