kesäkuu 2024

Vuosi on jo pitkällä ... elämä on niin kovin hektistä, että päivitykset jää kovin kovin vähälle ... vaikka eloa ja tapahtumia riittää kyllä. Mutta siksi sitä ei ehkä oikein ehdi päivttämäänkään :D

Kesäloma lähenee loppuaan ja tänä keväänä olemme hurahtaneet koirien rinnalla erilaisiin taimi istutuksiin ja kasvillisuuden pariin taas enemmän ja niissähän saa kyllä myös ajan kulumaan sujuvasti ja huomaamatta.  Olenkin nauranut, että tähänkin saa syntymään näköjään oikein poltteen.   Toki olen aina tykännyt tästä, mutta välillä oli aika etten pystynyt mullan parissa mylläämään, kun olin heti tukossa.  Kai tämä senkin tähden on eräällä lailla vielä suurempi ilo, että nyt taas pystyy. 

Tänä kesänä on tietoisesti vähennetty näyttelyssä käymisiä ja paneuduttu muihin asioihin.   Muutoinkin havannankoirien rodun tilanteen seuraaminen ja tutkiminen on jäänyt vähän vähemmälle ja vain sivusilmällä olen seurannut kuulumisia ja terveystuloksia jalostusnetistä.  Myös yleisellä tasolla koiramaailman kuulumisten seuraaminen on tapahtunut samalla kaavalla, vaikken nyt ihan pimennossa ole ollutkaan :)  Arjen palattua taas kuvioihin ja syksyn tullen on varmasti taas aikaa enemmän siihenkin.  Elämä on näissäkin asioissa puntarointia ja välillä täytyy priorisoida omaakin elämää, että mihin milloinkin satsaa, mikä on itselle sillä hetkellä vastapainoa työlle ja kotiarjelle, mistä saa iloa ja voimavaroja.  

Viime viikolla oli lapsen lapsia käymässä ja tuli taas hyvin muistoihin mitä lapsiperheen arki on :)  Mutta niin ihanaa aikaa ja koirat nautti kyllä selvästi. Ensimmäinen päivä alkuun meni koirilla vähän ihmetellessä eloa ja vilinää .... mutta kukapa koirista ei olisi nauttinut siitä huomiosta mitä saa ja rapsutuksista ja leikittämisestä. Lapset vain on <3

Porissa tuli Pelle Hermanannin puisto tutkittua ja lähileikkipuistoissa tuli käytyä. 

Terveystutkimuisia ja alkuvuonna tehty, niitä löytyy jalostusnetistä ja lisää on tulossa loppuvuoden aikana.  Niistä kaikista ja pentusuunnitelmista lisää vähän myöhemmin. Ehkä loppuvuodelle tai ennen seuraavaa kesää meillä voisi olla pentue. Mutta katsotaan miten elämä kuljettaa :)   Nautitaan nyt kuitenkin suomen ihanasta kesästä!