Heinäkuu 2023

En tiedä mihin tämä aika oikein rientää ....päivitykset on taas jääneet, vaikka paljon on ehditty touhuamaan.  Voiko sitä syyttää omaa ikääntymistään .... eikö se kuulostaisi paremmalta kuin laiskuus :D   Kevät ja kesä on kyllä ollut touhua täynnä ja osin ajatuksia paljon toisaalle vei työasiat ja niiden lisäksi oman talouden pyörittäminen ja omat aktiviteetit koiraharrastusten parissa.  Kesällä on lomaillessa nautittu perheen ja ystävien seurasta ja pari "lomareissua" kävin;  ensin Juhan kanssa Rovaniemellä kesäkuussa ja nyt heinäkuussa Hanna-Leenan kanssa Oulussa. 

Päivien touhut ja tekemiset on kuitenkin vahvistaneet päätöstämme, että tämän vuoden puolella keskitymme perheeseen ja  omien koirien kanssa touhuamiseen työn lomassa eli pentuja meille ei ole ainakaan tämän vuoden puolella tulossa; aika ei vain ole otollinen nyt elämässä siihen.  Mietitään sitten vuoden vaihteen tiennoilla, miltä ensi vuosi näyttää :)  

Eevi ja Eero on kasvaneet jo nuoren tytön ja pojan ikään; kohta onkin jo yksi vuosi ikää täynnä näilläkin naperoilla.  Kakara vaiheen jälkeen on ollut ihana huomata, että korvatkin ovat löytyneet.   Pitkään mietin, että onko tällä kaksikolla korvia ollenkaan, mutta kyllä niillä näyttää ihan toimivat sellaiset olevan :D  Toki voi vielä välillä olla, että kuulo on valikoiva, kun ollaan niin intoa täynnä jossain iloisessa, riehakkaassa touhussa. 

Uimassakin on käyty ja Eevi varsinkin selvästi nautti siitä.   Nani tyttäremme koira on opettanut myös tällekkin kaksikolle, että mitä mutaisempi oja löytyy, niin sen parempi on siellä käydä kahlaamassa. Tämän opin olisi voinut olla opettamatta, mutta kerkeäväisenä naisena hän on ottanut kunnia tehtäväkseen ilmiselvästi opettaa nuorisolle tämän ihanuuden. 

Ajatuksia paljon itsellä herättää muutokset yleisellä tasolla niin maailman laajuisesti missä mennään, kuin ihan koiramaailmassakin.  On niin paljon asioista mihin haluaisi panostaa ja jatossa varmaan jonkin astista muutosten tuultakin tuo tulevaisuus tullessaan.   Aika näyttää myös mitä syksy tuo tullessaan ja mihin paneudutaan ja mihin aikaa käytetään.

Sellaisen ahaa elämyksen kuitenkin koin, että koitan saada kuvagalleriaan jatkossa kuvia siirrettyä.  Kuvagallerian käyttö on jotenkin unohtunut kokonaan, että sellainenkin mahdollisuus tällä sivustolla on.