Tammikuu 2022

Vuosi on vaihtunut uuteen, niin ne vuodet vierii :)   

Viime vuoden loppupuoli kesän jälkeen mennä vilahti hujauksessa.  Työ ja opiskelu vei aika suuren osan energiasta ja ajasta. Pääasiassa koirien kanssa vietettiin eloa ihan arkiasioiden ympärillä touhuten.   Toki tämähän sitä koirien normi elämää juuri on yleensäkin :D

Korona on vaikuttanut meidän kaikkien niin ihmisten, kuin koirienkin harrastuksiin ja näyttää ainakin yhä alkuvuodestakin vielä niihin vaikuttavan.  

Mutta jotain koira uutisia kuitenkin heinäkuun jälkeen :D

Heinäkuussa syntyneet pennut saivat kaikki jälleen aivan ihanat omat kodit.  Nyt jo täysin osa omia perheitään.  Hampaiden vaihtumisikä on käsillä ja ikeneitä taas kutkuttaa, kun uusia hampaita tulee ikeneen läpi.  Koirilla tämä "eskari ikä" tulee vähän nopeampaa kuin lapsilla :D

FACKLANS IDA ALIAS HANNAH MONTANA eli kotoisammin Diva pääsi marraskuussa viimein silmäpaneliin ja iloksemme, onneksemme sai täysin puhtaat paperit kaihin suhteen eli hänellä ei ole kaihia ja muutenkin 11 vuoden ikään nähden hänen silmänsä olivat vielä kirkaat :D  Kyllä kelpaa siis vielä katsella .... ei ollut vielä iän tuomaa sameuttakaan.

Joulukuussa kävi Tico eli BEDÅRANDE'S LIFE AND LOVE kuvissa ja tutkittiin nyt iän riittäessä selkäkin ns. loppuun ja Ticolla oli loppukin priimaa eli Ticon osalta kuvaus tulokset ovat olleet niin hyvät, kuin vain voi olla.   Samalla kävi Malla eli BEDÅRANDE'S NEW FOUND TALENT lonkka ja INC kuvissa ja näissäkään ei ollut mitään huomautettavaa, Lonkat oli A/A ja INC 0/0 .   Olo oli luonnollisesti onnellinen, kun tietää että tälläiset tulokset eivät ole itsestään selvyys havannankoirillakaan.

Ja vaikka ajattelin, että ei juurikaan ole heinäkuun jälkeen näyttelyissä käyty niin kummasti kun jalostusnettiä katseli, niin  olihan tuota viime vuoden elokuusta joulukuun loppuun käyty 7 kertaa näyttelyssä  :D   Näissä yhä edelleen parasta on ihmiset kehänlaidalla.  Mutta hyvin meidän koirillakin siellä meni ei voi valittaa ja Katakin iloitsi yhden kerran pääsystään mukaan vaikka oli ihan bikinkunnossa karvojen määrän suhteen pentujen jälkeen, mutta voi sitä menoa ja meininkiä miten hän nautti mukana olosta täysin siemauksin.    

Alkuvuodesta vielä osan aikaa vie lisäopiskelut töiden lomassa.  Koiriin liittyvä opinahjohan on ja on ollut koko ajan osa eloa ja oloa  :)    Joitain siihen liittyviä harrastuksia on jäänyt taka-alalle viime vuosina, mutta huomaa että uutta on tullut tilalle.

Jotain uusia suunnitelmia on mielenpäällä.  Katsotaan mihin aika ja energia riittää, minkä elämä toteuttaa ja mitä ei.

Toivotaan kuitenkin kaikille teille ja meille koronavapaata, Onnellista ja Paljon hyviä muistoja aikaansaavaa vuotta 2022!